Tanácsadók

Figyelem! A laktációs (szoptatási) szaktanácsadó cím viselésére kizárólag a nemzetközi IBCLC vizsgát tett, és érvényes működési engedéllyel rendelkező személyek jogosultak.

Az alábbi lista a jelenleg tanácsadást vállaló munkatársak nevét tartalmazza a vizsga évének sorrendjében. Az aktív tanácsadók abc-sorrendben itt, az összes tanácsadó listája pedig itt tekinthető meg.

Ha szeretné tudni, hogy melyik tanácsadó elérhető az Ön lakóhelyének közelében, akkor nézze meg a térképen, vagy válasszon a részletes megyénkénti felsorolásból. Településre is kereshet, ebben az esetben használja a bal oldalon található keresőt.

Kérjük, hogy amennyiben emailben kér tanácsot, egyszerre csak egy tanácsadóhoz forduljon segítségért! Az emailes válaszadás ugyanis a tanácsadók sok idejét felemészti, így ha többen is egy problémával foglalkoznak, kevesebb lehetőségük marad más családok segítésére. Amennyiben nem kap választ záros határidőn belül, akkor bátran keressen meg mást, de kérjük jelezze, kihez fordult korábban! Így kollégáink fel tudják venni egymással és Önnel is a kapcsolatot és senki nem dolgozik feleslegesen.

A személyes látogatás díja egyénenként változhat.

2002

2003

2004

  • szülész-nőgyógyász szakorvos, IBCLC laktációs szaktanácsadó

2006

2008

2011

2012

2013

2014